Organiseer het voor je aangesloten huisartsen!


Meer tijd, slimmer werken, beter samenwerken.

Plan je afspraak nu in!

Strategisch adviesgesprek


Bepaal in een vrijblijvend gesprek de digitale strategie om je ideale regio organisatie te creëren. Helemaal passend bij jullie ambitie! Vul de vragen in en maak ons duidelijk wat je nodig hebt!


Testimonials

Wim vroeg scherp en kritisch door op de plannen. Hij probeerde eerst goed te inventariseren wat de huidige situatie was, voordat hij met adviezen kwam. We hebben zorgvuldig gesproken over de wensen, de verschillende mogelijkheden en de verschillende manieren om tot een resultaat te komen. Het samenwerken verliep heel plezierig. 


Jantien van Ittersum - 

bestuurslid Huisartsvereniging Regio Zwolle

Carin en Wim voelden precies aan wat onze vraag was en omdat zij ervaren consultants zijn en de zorgsector heel goed kennen, waren zij zich er goed van bewust dat de keuze voor dit soort systemen bij zorgaanbieders heel gevoelig ligt. Ze weten écht van de hoed en de rand. Ze hebben dit heel klantgericht en met veel geduld gedaan. Ik ben dan ook uitermate tevreden over de manier waarop ze het hebben aangepakt.”
Cees van Dijk - 

oud-directeur THOON

Wim heeft voor de LHV succesvol uitvoering gegeven aan het HIS-onderzoek waarmee de huisartsen de verschillende huisartsen-systemen kunnen scoren op de voor hen relevante aspecten (bijvoorbeeld, techniek, gebruiksvriendelijkheid, gegevensuitwisseling, e-health, wet- en regelgevend). Wim is deskundig, volledig, vasthoudend en heeft daarbij oog voor de inbreng van alle betrokkenen. We zijn blij met het resultaat.
Chris Sonneveld - 

manager beleid en belangenbehartiging bij de LHV

Wim heeft in onze regio de keuze voor een regio HIS mede vorm gegeven en op een objectieve, gedegen wijze de keuze begeleid. Hij loodste de commissie door lappen tekst en voor ons huisartsen soms onbegrijpelijke ICT informatie heen. Mede door zijn aanpak en begeleiding weet ik zeker dat we de beste keuze hebben gemaakt.


Dorien Cohen Stuart - 

bestuurslid Huisartsenvereniging Arnhem e.o. en huisarts